Aanpassing meldingenformulier

20-12-2023
{0} reacties

Namens het Regionaal Informatie Centrum willen we je op de hoogte brengen van een kleine aanpassing op het meldingenformulier die vanaf vandaag van kracht is.

Ons streven is om het indienen van een hindermelding zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. We beseffen echter dat dit gepaard moet gaan met het verkrijgen van accurate gegevens. De afgelopen zes maanden is gebleken dat het formulier op ongepaste wijze werd gebruikt, waardoor er helaas vervuilde gegevens bij het meldingenbureau terechtkwamen. Dit heeft veel tijd gekost om alle meldingen correct te registreren en vervolgens te verwerken in de kwartaalrapportages.

Om ervoor te zorgen dat jouw meldingen waardevol blijven, introduceren we een extra controlemiddel: een CAPTCHA. Deze vind je onderaan het meldingenformulier. We geloven dat dit een effectieve maatregel is om de kwaliteit van de ingediende informatie te waarborgen.

Mocht je verdere vragen hebben of meer informatie willen, staan we te allen tijde voor je klaar. Neem gerust contact met op via RIC@eindhovenairport.nl.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen